Nieuws overzicht
Nieuws overzicht
de Grote Parade 20 maart 2016
Wenst U, zoals wij, een maatschappij, die solidair en warm is ? Neem met ons deel aan de Grote Parade 2016, georganiseerd door Hart Boven Hard - Tout Autre Chose, met uw vrienden en uw familie, en verdedig met ons mee onze mutualistische en solidaire waarden!
De burgerbeweging ‘Hart Boven Hard’ verenigt alle burgers en organisaties. Zij remt de vooruitgang van een maatschappelijk model, die competitie en individualisme vooropstelt, en de verdere druk op de meest kwetsbaren en zwakken verhindert, af. Via duizenden lokale initiatieven opent zij het debat, zoekende naar wat ons bindt en verenigt. 

CM en haar bewegingen Kazou, Ziekenzorg CM en OKRA verdedigen elk dag voor een gezonde samenleving, solidair met bijzondere aandacht voor de meest kwetsbaren in Belgie en gehele wereld. In een tijd waarin solidariteit van alle kanten meer onder druk komt te staan, willen we ons wezenlijk karakter benadrukken. Als organisatie steunen wij dit burgerinitiatief. Hart Boven Hard - Tout Autre Chose brengt een positief alternatief. Daarom doen wij een beroep op jullie en nodigen wij u uit ons te vervoegen in deze stroom. 
  
We spreken af op zondag 2O maart aan de ingang van het station Brussel-Noord. Breng een paraplu, versierd in de kleuren van uw organisatie en in het thema van een goede gezondheid, mee.

Klik hier voor meer info.
 

Terug naar overzicht